Over Daphne

Georganiseerd, vriendelijk, praktisch, duidelijk en betrokken. Woorden die mij omschrijven als persoon en trainer.

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Daphne Vermeulen, 31 jaar – en na jarenlang zelf van alles uitgeprobeerd te hebben rondom het thema productiviteit – help ik nu anderen slimmer te werken. Vreemd genoeg leer je niet op school of tijdens je opleiding hoe je efficiënt kan omgaan met je e-mail, agenda of taken. Kortom hoe je je werk slimmer kan organiseren. En juist hier gaat in het bedrijfsleven veel kostbare tijd aan op.

Daphne-Jobstability

In veel organisaties kun je je dagen vullen met mailen, vergaderen en ad-hoc problemen. Helaas brengt dat je niet verder en waarschijnlijk word je er ook niet vrolijk van. Ik in elk geval niet. En toch gebeurt dit volop in het bedrijfsleven. Met meer dan 8 jaar ervaring in de financiële sector begrijp ik de uitdagingen waarmee professionals te maken hebben. Tijdens mijn eerste baan heb ik die uitdagingen zelf ook ervaren.

Ik was de hele dag aan het mailen, had geen overzicht op mijn werkzaamheden en ging naar huis met het gevoel dat ik niets zinvols had gedaan. Belangrijke taken stelde ik liever uit, want die waren vaak zo groot dat ik niet wist hoe ik moest beginnen.

Deze uitdagingen waren echter niet uniek: als ik om me heen keek, zag ik een hoop collega’s hetzelfde doen. Toen ben ik mij gaan verdiepen in hoe ik dit anders kon aanpakken. Ik leerde veel over productiviteit en testte verschillende methoden uit. Daar ontdekte ik de potentie van Microsoft Outlook als krachtige tool, om mijn werk te organiseren. Mijn nieuwe werkwijze bleef natuurlijk niet onopgemerkt bij collega’s. Zo ben ik voor het eerst op 25 jarige leeftijd trainingen gaan geven aan collega’s. Kleinschalig bij de zorgverzekeraar waar ik in loondienst was. Een mooie proeftuin, waar ik volop kon experimenteren. Ik kreeg hier zoveel energie en voldoening van, dat ik in 2018 besloot mijn eigen bedrijf Jobstability te starten.

Sindsdien heb ik veel (kantoor)medewerkers bij verschillende organisaties geleerd hoe zij hun werk slimmer kunnen organiseren. Zo kunnen zij zich weer richten op wat écht belangrijk is. In 2023 heb ik mijn trainersdiploma behaald, en sinds die tijd ben ik gecertificeerd trainer en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA).

Nog iets meer weten over mij persoonlijk?

Vooruit dan. Ik woon samen met mijn leuke vriend Bobby en ons hondje Loekie in het mooie Utrecht. Ik hou er enorm van om samen met hen te wandelen in het bos, of in het park naast ons huis. Je kan me voor vrij weinig wakker maken (want ik hou van slapen). Maar moet het toch? Dan graag voor een verre reis naar Zuid-Oost Azië. Daar ben ik verliefd geworden op Thailand en Vietnam. Vanwege de vriendelijke mensen, de prachtige natuur en heerlijke eten. Daarnaast is de cultuur echt totaal anders dan hier in Nederland. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen. Dan drinken we een wijntje of kopje thee, en kunnen we urenlang kletsen over het leven.

Daphne-Vermeuelen-Jobstability

Mijn doel?

Mijn doel is dat elke (kantoor)medewerker in Nederland op een plezierige, slimme manier werkt en tijd over houdt voor belangrijke dingen in het leven (of dat nu werk gerelateerd is of niet).

Dus, wil jij individueel of samen met je team aan de slag? Stuur mij gerust een bericht. Ik help je graag!

Scroll naar boven