Open training

Krijg rust, focus en meer werkplezier!

Stel je voor dat je…

Praktische-informatie-JobStability

Organiseer je werk slimmer

Ervaar jij een hoge werkdruk en voel je je overweldigd door de vele taken die op je afkomen? Heb je moeite met het bepalen van prioriteiten, is je agenda overvol en blijft je inbox maar volstromen? Dat is niet zo gek. Inhoudelijk ben jij sterk in je vak, maar niemand leert je hoe je je werk het best kunt organiseren. Lastig, want je merkt dat belangrijke zaken hierdoor vaak blijven liggen. Of dat je deze taken in de avonduren of in het weekend uitvoert. Want dan kun je eindelijk ongestoord werken.

Je bent niet de enige die hiermee worstelt. Veel mensen weten niet hoe zij het best kunnen omgaan met hun e-mail, agenda en taken. En juist hier gaat veel kostbare tijd aan op. Zonde, want dat is niet nodig! 

Klinkt dit als iets wat jij wel kan gebruiken? Dan is deze training echt iets voor jou!

De volgende training staat gepland op 13 november 2023. Wil je eerst meer weten? Je kunt me altijd een bericht sturen.

Praktische timemanagement training in Microsoft Outlook

In deze hands-on training timemanagement leren wij jou de methode voor meer overzicht, rust en focus in het werk. Hiervoor maken we gebruik van het vertrouwde Microsoft Outlook, het e-mailprogramma waar je al dagelijks in werkt, wel zo makkelijk!

Je krijgt bij ons geen standaard training timemanagement waarin je nieuwe theorie leert, geïnspireerd raakt, maar bij terugkomst op de werkplek alles zelf nog moet implementeren. Nee, tijdens deze training steken we de handen uit de mouwen en gaan we praktisch aan de slag. Je gebruikt tijdens de training je eigen Windows laptop met hierop Microsoft Outlook, zodat je direct kunt oefenen met wat je leert. De training zit boordevol herkenbare praktijkvoorbeelden en krachtige oplossingen, waardoor je actief wordt uitgedaagd om mee te doen, te oefenen en te ontdekken wat het beste voor jou werkt. Je gaat naar huis met een verbeterde werkwijze die je de volgende dag direct kan toepassen in de praktijk.

Praktische-open-training-JobStability

Wil je ook slimmer werken en meer rust ervaren?

Voor wie?

Werk jij veel achter de laptop met Microsoft Outlook? En herken jij dat je het lastig vind om je werk goed te organiseren? Dan is deze training geschikt voor jou. De training is voor alle niveaus. Wij geven onder andere training aan consultants, adviseurs, inkopers, administratieve medewerkers, managers en accountants. Zelfs als je je werk al goed op orde hebt, blijkt er vaak nog veel te winnen.

Wat leer je?

E-mailmanagement

Effectief e-mailmanagement

Inbox opruimen en beheren

Krijg jij ook een overvloed aan e-mails? Tijdens deze training ontdek je de methode om snel overzicht te krijgen in jouw inbox, zelfs tijdens drukke momenten. Na de training is jouw inbox leeg en weet je hoe je dit moeiteloos volhoudt. Ook leer je hoe je e-mails, taken en afspraken efficiënt kunt verwerken en gemakkelijk kunt terugvinden. Dit zorgt voor meer rust en controle.

Organiseren-en-plannen

Organiseren en plannen

Leer prioriteren en agendabeheer

Als je straks minder tijd besteedt aan je e-mail, houd je meer tijd over voor belangrijke taken. Daarom is het cruciaal dat je leert hoe je moet plannen en prioriteren. Want effectief werken vereist een goed overzicht en het vermogen om te weten wat echt belangrijk is. Na deze training zie je in één oogopslag welke afspraken je hebt, welke taken je vandaag wilt oppakken en wanneer je ruimte hebt voor eventuele spoedklussen.

Slimmer-werken

Optimaal gebruik van Outlook

Outlook als jouw persoonlijke assistent.

Outlook heeft allerlei functies die ontzettend handig zijn als je je werk slimmer wilt doen. Daarom besteden we daar in de training ook flink wat tijd aan. Je leert hoe je deze functies gebruikt ter ondersteuning van jouw waterdichte systeem. Zo komt onder andere de snelle stappen functie aan bod waarmee je met één druk op de knop een e-mail kunnen omzetten in een taak. En de functie ‘regels’ waarmee nog veel meer kan dan alleen CC e-mails in een andere map laten landen.

Werken-met-een-takenlijst

Werken met een takenlijst die wel werkt

Het systeem dat jouw werk organiseert en onthoudt

Heb je ooit wel eens met een takenlijst gewerkt? Grote kans dat je het niet prettig vond werken. In de training leer je hoe je ervoor zorgt dat jouw takenlijst wél effectief is. Ontdek de voordelen van een takenlijst ten opzichte van losse notities of to-do lijsten in je inbox. Na de training beschik je over een complete takenlijst met overzicht van alles wat er speelt. Ook heb je duidelijk onderscheid gemaakt tussen wat echt belangrijk is en wat kan wachten.

Wil jij leren hoe je slimmer kunt werken? Vraag een offerte aan.

Wat onze deelnemers vertellen

Barry Wittebol
Lees verder
Een training waar je direct de vruchten van plukt! Daphne legt alles duidelijk en concreet uit. Daarnaast worden handige instellingen/sneltoetsen gelijk tijdens de cursus ingesteld. Zelfs als je al gestructureerd werkt en over het algemeen een lege inbox hebt, komt deze training van pas. Een aanrader!
Anne Haan
Lees verder
Waardevol én inspirerend! Twee dagdelen vol met praktische tips en direct toepasbare handvatten om je mailbox op te ruimen en vooral ook leeg te houden. Ik raad deze training iedereen aan.
Almar Hulsegge
Actuarieel Specialist
Lees verder
De training was informatief, nuttig én leuk! De docent had aandacht voor iedere cursist en was bijzonder goed in staat de stof op een duidelijke manier uit te leggen en in het juiste tempo door de stof heen te gaan. Naar aanleiding van de cursus heb ik een nieuwe werkwijze geïmplementeerd qua mail management en takenlijst. Door deze werkwijze heb ik veel meer rust, controle en overzicht over mijn mail en taken gekregen. Deze cursus is een absolute aanrader!
Eva Meulenbelt
NPR Inkoopspecialist
Lees verder
Daphne heeft me in 2 dagdelen super veel geleerd. Ik heb meer grip op m'n werk en krijg veel meer gedaan op een dag! Zeker een aanrader voor mensen die veel in projecten werken!
Emile de Koning
Adviseur Actuariaat
Lees verder
Als ervaren outlook-gebruiker vroeg ik mij af of Daphne me nog iets nieuws kon leren. En jawel, dat bleek toch het geval. Met duidelijke praktijkvoorbeelden werden sommige onbekende outlook-features getoond. Ik heb de nieuwe werkwijze direct toegepast, en merk nu al de voordelen.
Edwin Prinsen RE
Adviseur Actuariaat
Lees verder
Een aanrader voor iedereen die toe is aan een lege inbox. Daphe geeft goede en praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Met name de agenda in combinatie met taken op één scherm is erg fijn.
Marloes van Veen
Lees verder
Handige training. Tijdens de training mogen oefenen waardoor je het gelijk kunt toepassen bij de dagelijkse gang van zaken. Er was ruimte voor vragen waarbij je persoonlijk wordt geholpen. Leuke training en handige truckjes geleerd!
Lucas Maandag - Verkuijlen
Lees verder
Een erg praktische training waarbij je meteen toepast wat je leert. Ik werkte zelf al met een takenlijst waardoor mijn inbox al erg leeg was. Maar ondanks dat nog een heleboel ingesteld waardoor mijn werk nog efficiënter wordt. Daphne is een erg prettige trainer die je op een goede manier motiveert om uiteindelijk het toegepaste ook in de toekomst te blijven doen. Zodat je niet terugvalt in je oude gewoontes.
Ashley Porton
ZorgConsulent
Lees verder
Hele waardevolle training, je kan zoveel meer in outlook! Leuk om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn, je krijgt veel handige tips die je meteen in de praktijk toepast. Ik zou deze training zeker aanbevelen.
Judy van Kleef
Zorginkoper
Lees verder
Daphne geeft rustig en duidelijk uitleg. Het is een praktische training die veel grip geeft op de mail en alle taken die daar uit voortkomen. Ik vond het een hele nuttige training en een aanrader voor iedereen die veel met zijn of haar inobx bezig is om te volgen.
Jonneke Remidianakis - van den Akker
Lees verder
Leuke training waar je ook echt iets aan hebt. Goed tempo en alles luid en duidelijk uitgelegd. Ik ben het geleerde inmiddels in de praktijk aan het brengen en ik moet zeggen zo'n lege inbox ziet er prima uit!

Praktisch

Tijd: Een live dag + online sessie
Datum: Eerstvolgende training: 23 oktober 2023 (live dag).
Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers, minimaal 6. Mocht de training te weinig inschrijvingen hebben dan gaat hij niet door. Wil je met meer dan 5 collega’s deelnemen? Dan is het voordeliger om de Incompany training te boeken.
Investering: €385,- (excl. BTW). Inclusief lunch en hand-outs.
Locatie: Utrecht (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)
Benodigdheden: eigen laptop met hierop geïnstalleerd Microsoft Outlook. Let op: deze training wordt alleen gegeven in Microsoft Outlook voor Windows.

JobStability-Daphne

Vragen?

Veelgestelde vragen

Zeker! Deze training is echt hands-on, wat het anders maakt dan normale timemanagement trainingen. Je krijgt niet alleen nieuwe inzichten en hoort nieuwe theorie, we gaan ook echt praktisch aan de slag. Tijdens de training richt je je nieuwe waterdichte werkwijze direct in in Microsoft Outlook. Hierdoor ga je naar huis met een verbeterde werkwijze én grip op je werk.

Je kan uitgaan van een studiebelasting van 16 uur. De training start altijd met een gezamenlijke live dag. Deze duurt ongeveer acht uur. Na twee tot drie weken volgt er een online sessie van twee uur. Uit ervaring weten we dat het fijn is als je tussen de live dag en de online sessie elke week drie uur vrij kan maken om bewust met het geleerde aan de slag te gaan.

Vaak zijn werkgevers bereid om de kosten voor deze training op zich te nemen. Veel werkgevers hebben een potje voor het opleiden- en persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Bespreek de training dus eens met je leidinggevende. 

De investering van deze training verdient zich gemiddeld in iets minder dan vijf weken terug, doordat je na afloop gemiddeld twee uur per week bespaart. Daarnaast ervaar je meer werkgeluk, structuur en rust. Geen onbelangrijke voordelen (ook niet voor je werkgever). En als extra zetje bieden wij een niet-tevreden-geld-terug garantie.

Hierbij zijn wij uitgegaan van één deelnemer en de gemiddelde loonkosten van €39 per uur (bron: CBS)

Wij geloven niet in eendaagse trainingen omdat het aanleren van nieuwe vaardigheden tijd en herhaling vereist. Daarom bestaat deze training uit twee contactmomenten. Een live dag en een online sessie, met een tussenpose van minimaal twee weken. Zo kan je tussen de trainingen door het geleerde in de praktijk brengen.

Absoluut niet. Onze training gaat verder dan alleen het leren van knoppen. We leren je nieuwe vaardigheden om jouw werk beter te organiseren, overzicht te krijgen en prioriteiten te stellen. Dit doen we door jou een betrouwbare werkwijze in een waterdicht systeem aan te leren, waarbij we Microsoft Outlook als krachtig hulpmiddel gebruiken. Je wordt actief betrokken om er zeker van te zijn dat je het geleerde in de praktijk brengt. Het is dus zeker geen simpele knoppen training.

Helaas is deelname zonder Outlook en/of Windows niet mogelijk, aangezien we specifiek gebruikmaken van deze tools tijdens onze training. Outlook op Mac heeft niet alle mogelijkheden die in de training behandeld worden.

Ga voor meer resultaat en plezier in je werk

Wil je leren hoe je werk slimmer kan organiseren? Vraag hier direct een offerte aan.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat deze training kan betekenen voor jou? Plan direct een gratis adviesgesprek met Daphne Vermeulen.

Vermeulen-Daphne

Portfolio

Deze bedrijven gingen je voor

Scroll naar boven

Open training

Vraag een offerte aan

Vraag via het onderstaande formulier geheel vrijblijvend een offerte aan voor de open training.